Vergelijk installateurs in 3 stappen:
1. Zoek installateurs
Vind geschikte installateurs.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk serre- of overkappings installateurs in Vught.

Vraag nu vrijblijvend tot 4 offertes aan!
Type serre / veranda:
Type aanvraag:
» Verder
serrebouw Vughtserre- of overkappings installateurs

Uw serre in Vught

Als u een serre wilt laten bouwen in Vught kunt u kiezen uit veel verschillende aannemers. U kunt Serre-Bouwers.nl gebruiken om offertes aan te vragen bij deze aannemers. Met deze offertes kunt u gemakkelijk de kosten voor uw serre in Vught vergelijken. Door de kosten te vergelijken van de bouw van uw serre in Vught weet u van tevoren wat het prijskaartje van de verbouwing zal zijn.

Serre prijzen Vught

De kosten voor het laten bouwen van een serre in Vught kunnen flink verschillen. Het gemiddelde uurloon van een aannemer is ongeveer € 30,-. U moet dus bekijken hoe lang een aannemer over de verbouwing zal doen. De materialen die gebruikt worden voor de serrebouw in Vught bepalen daarnaast voor een groot deel de kosten van de verbouwing. U moet dus een goede combinatie zoeken tussen het aantal werkuren van de aannemer en het te gebruiken materiaal voor uw serre in Vught.

Materialen voor uw serre in Vught

Een serre bestaat vooral uit glas. Het is dus belangrijk dat u geschikt glas kiest voor uw serre in Vught. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen voor het profiel van de serre.

  • Hout: over het algemeen duurder en moeilijker voor de aannemer wat betreft de montage. Daarnaast moet hout ook goed onderhouden worden, want het hout kan anders snel gaan rotten.
  • Staal: sterk. De profielen zijn erg dun, waardoor u een maximale lichtinval heeft. Het staal moet echter regelmatig behandeld worden. Zo moeten alle chloriden, die roest veroorzaken, verwijderd worden.
  • Aluminium: aluminium constructies vragen bijna geen onderhoud. Ze zijn licht en gemakkelijk in gebruik. Hierdoor kunnen er grote glazen in de serre geplaatst worden. Op die manier kunt u, in vergelijking met de andere materialen, meer licht en warmte naar binnen laten vallen.

Voordelen aluminium serre in Vught

Wanneer u met een gebroken glas in uw serre zit, kunt u dit eenvoudig repareren als u een aluminium serre heeft. Dit komt door de kitloze beglazing. De glazen worden bevestigd met rubberstrips, waarmee warmteverlies wordt vermeden. Dit zorgt voor een energiebesparing, omdat u niet of weinig hoeft bij te stoken.

Offertes aanvragen voor uw serre in Vught

Wilt u direct offertes ontvangen voor het laten bouwen van uw serre? Vul dan nu uw gegevens in en ontvang de offertes in uw mailbox. Vergelijk snel de kosten van uw serre in Vught en misschien heeft ook u binnenkort een mooie serre aan uw huis staan.

Beoordelingen

Door Mev. A. van Brakel, Woerden
We zijn zeer tevreden over het gekozen bedrijf.
Door Wetzels, Geldrop
Goed contact gehad. Reageerden snel op vragen via mail.
Door S.N. Pavicic, Voorst
Uitstekend verzorgd en alles volgens afspraak geregeld.